Din partner för

W Jansson Bygg & Entreprenad AB – takläggning Skene

VI GER DIG

Kvalitet

När vi utför takläggning i Skene ser vi till att uppnå högkvalitativa resultat. Vi ser till att vår arbetsplats är ren och prydlig samtidigt som vi arbetar för att leverera resultat inom tidsramen. Fördröjda projekt gynnar ingen.

Kundnöjdhet

I vårt arbete strävar vi efter fullständig kundnöjdhet. Ambitionen är att du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete och service såväl som med resultatet vi levererar. Därmed ser vi till att ta till oss eventuella önskemål och behov.

Expertis

All vår personal innehar rätt utbildning och därigenom även goda kunskaper på sitt område. År 2019 blev vi utsedda till Sveriges bästa takläggare, vilket vi är otroligt stolta över. Du kan lita på att våra hantverkare har det som krävs.

VÅRA TJÄNSTER

Takläggning i Skene

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Sveriges bästa takläggare 2019. Vårt mål är att skapa nöjda kunder genom hållbara resultat. Med vår gedigna erfarenhet och fokus på kvalitet strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna. Med bas i Hajom är vi verksamma i Göteborgsområdet och närliggande kommuner.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!

Plats

Hajoms skog Eken 1, 511 97 Hajom

Ring oss

070-734 25 43 , William Jansson

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär